Sjukhusbesök

Idag har jag varit på sjukhusbesök på stora sjukhuset, som är totalt under ombyggand. Framtidens US alltså. Det är helt otroligt vad det byggs och allt blir helt förändrat vid norra delen. Marken är uppgrävd där det en gång var en entré och vattentrappan (som är konstverk från antroposofernas Järna) är bort. Undrar just vad det konstverket tog vägen? Hus är rivna och borttransporterade och fram kommer nya byggnader. Jag som åker förbi varje dag får se hur allt tar form och till slut ska det bli parkeringshus med mera.
Åker fortfarande buss efter att ha prövat den nya Östgötapendeln. Det är lite jobbigt att lyssna på plingande ihärdigt ljud varje gång tågdörrarna hålls öppna och efter varje station Motala, Skänninge, Mjölby, Mantorp och Vikingstad får man lyssna på tågvärdens utrop i högtalarna ”Välkommen ombord på Östgötapendeln som är på väg till Linköping med mellanliggande stationer, nästa stopp är…”
Väl framme i Linköping ska jag på en lokalbuss och trängas eller gå 15 minuter. Njaa, lite mer bekvämt är det att gå 5 minuter hemifrån, ta dubbeldäckaren och sitta i en varm, relativt tyst buss i 60 minuter och som sedan stannar utanför jobbet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s