Hemresa

Vilken lång hemresa! Vi startade vid 14-tiden i Melbourne där det var närmare 40 grader varmt. På väg till flygplatsen började åskvädret, som försenade planet redan vid start. Den första och längst flygetappen gick till Singapore. Vi försökte fördriva tiden med att titta på film, som det finns mängder av olika att välja på. Det bjöds på middag, kvällsmat och frukost och däremellan försökte vi sova. Jag lyckades i några timmar. I Singapore fick vi går ur planet för påfyllning av bränsle, mat och byte av besättning och en del passagerare.
Säkerhetskontroll, incheckning och på igen. Nästa etapp var till Dubai med ett stopp på ett par timmar och vi fick röra på benen. Flygplatsen är en av de vackraste och lyxigaste som jag har sett. Mycket folk från världens alla hörn strålar samman där.
På planet igen efter alla kontroller och en långflygning till Kastrup. Till slut blir man alldeles stel i knäna, benen, ryggen av att inte kunna röra sig och fullproppade med mat både förrätter, huvudrätter och desserter.
På Kastrup fick vi vänta på tåget en timma och nu sitter vi där på väg till Mjölby och sista biten vårt köra pendeltåg till Motala.
Nu längtar jag hem!

2015/01/img_2122.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s